Consultoria

 

 

 

 

 

j

 

Consultors

Softmachine disposa d’un equip de consultors altament qualificats i amb demostrada experiència que resolen de manera òptima tot tipus de projectes. Som molt exigents amb el nostre producte, implementem la millor solució de manera àgil i eficaç per a poder obtenir el millor rendiment a curt termini. La nostra filosofia és créixer amb els nostres clients i rentabilitzar la inversió en un temps record.

 

 

Formació

 

 

i

 

Formació

A Softmachine pensem que el nostre actiu principal son els clients. Per a  nosaltres és molt important que s’optimitzi l’ús de la instal·lació i que és faci el mínim temps possible, rentabilitzant al màxim les seves prestacions. És per això que considerem fonamental capacitar a les empreses en el funcionament del programari de tal manera que assoleixin una total autonomia en el seu ús. És tracta d’una formació a mida, personalitzada para cadascuna de les  solucions adquirides.

 

Formació Presencial

Els nostres experts ofereixen un servei de formació i de customització del producte adaptat i personalitzat als requeriments específics de cada client. al implementar la solució Nuestros expertos de manera personalizada y adaptada ofrecen un servicio de formación al implementar el producto de manera presencial en las instalaciones del cliente.

Formació Online

És l’opció ideal per a aquelles empreses en les quals l’espai/temps no quedin definits. També per a reciclar-se a través de nostres Webinars i Seminaris En línia o repassar les funcionalitats dels nostres productes

Share This