International Softmachine Systems SL

Ajudant a gestionar persones des de 1989

SoftMachine és una empresa que desenvolupa productes escalables y altament personalitzables orientats a la Gestió de Persones, Horaris i Accessos.

Historia

Fundada en 1989, i amb capital 100% català, des de els seus inicis SoftMachine s’especialitza  en el desenvolupament i implantació de sistemes de Gestió HoràriaControl d’AccessosInformació Corporativa i Mobilitat. Consolidant un creixement sostingut durant tots aquests anys, ens diferencia una amplia experiència internacional i sectorial dissenyant i implantant solucions per a les àrees implicades a la Gestió de Persones.

Experiència

Més de 2000 clients arreu del món ens obliguen i ajuden a la constant innovació tecnològica.

Gamma de Solucions

Una àmplia gamma de soluciones sempre orientades a la gestió de les persones. Destaca la flexibilitat del nostre software per a resoldre des de situacions simples fins a problemàtiques molt complexes.

Objectiu

Amb l’objectiu de ser capaços d’oferir una solució global, hem establert acords estratègics amb fabricants de gran prestigi internacional a captura de dades, el que garanteix al nostres clients una solució integral i amb un interlocutor únic per a totes les seves necessitats de control de presènciaaccessos i horaris.

Aposta tecnològica

Gràcies a un equip expert i compromès, hem sigut pioners en la implantació de sistemes de Workflow i Portal de l’Empleat.

Adaptació

La capacitat d’adaptació a les necessitats i requeriments dels clients, tant en el producte como en els serveis.

Share This