Consultoría

 

 

 

 

 

j

Consultors

Softmachine disposa d’un equip de consultors altament qualificats i amb demostrada experiència que resolen de manera òptima tot tipus de projectes. Som molt exigents amb el nostre producte, implementem la millor solució de manera àgil i eficaç per a poder obtenir el millor rendiment a curt termini. La nostra filosofia és créixer amb els nostres clients i rentabilitzar la inversió en un temps record.

 

 

Formació

 

 

i

Formació

A Softmachine pensem que el nostre actiu principal son els clients. Per a  nosaltres és molt important que s’optimitzi l’ús de la instal·lació i que és faci el mínim temps possible, rentabilitzant al màxim les seves prestacions. És per això que considerem fonamental capacitar a les empreses en el funcionament del programari de tal manera que assoleixin una total autonomia en el seu ús. És tracta d’una formació a mida, personalitzada para cadascuna de les  solucions adquirides.

 

Formació Presencial

Els nostres experts ofereixen un servei de formació i de customització del producte adaptat i personalitzat als requeriments específics de cada client. al implementar la solució Nuestros expertos de manera personalizada y adaptada ofrecen un servicio de formación al implementar el producto de manera presencial en las instalaciones del cliente.

Formació Online

Es la opción ideal para aquellas empresas en las que el espacio/tiempo no queden definidos. También para reciclarse a través de nuestras Webinars y Seminarios Online o repasar las funcionalidades de nuestros productos.

Evento Formativo

Softmachine brinda a sus clientes la posibilidad de formaciones o actualizaciones formativas conjuntas a través de eventos organizados en distintas ciudades.

Share This