Consultoria 

j

Consultors

Softmachine disposa dun equip de consultors altament qualificats i amb demostrada experiència que resolen de manera òptima tot tipus de projectes. Som molt exigents amb el nostre producte,implementem la millor solucióde manera àgil i eficaç per a poder obtenir el millorrendimenta curt termini. La nostra filosofia és créixer amb els nostres clients i rentabilitzar la inversió en un temps record. 

Formació

i

Formació

A Softmachine pensem que el nostre actiu principal son els clients. Per a  nosaltres és molt important que soptimitzi l’ús de la instal·lació i que és faci el mínim temps possible, rentabilitzant al màxim les seves prestacions. És per això que considerem fonamental capacitar a les empreses en el funcionament del programari de tal manera que assoleixin una total autonomia en el seu ús. És tracta d’una formació a mida, personalitzada para cadascuna de les  solucions adquirides. 

Consultors

Els nostres experts ofereixen un servei presencial de formació i de customització del producte adaptat i personalitzant als requeriments específics del client.

Formació Online

És l’opció ideal per a aquelles empreses en les quals l’espai/temps no quedin definits. També per a reciclar-se a través de nostres Webinars i Seminaris Online o repassar les funcionalitats dels nostres productes.

Kick-Off i formacions

Posem a la seva disposició la possibilitat de realitzar Kick-Offs o esdeveniments formatius conjunts de manera remota o presencial per al seu equip.

Sol·liciti ajuda del Departament de Consultoria

11 + 13 =

Información que debes de leer antes de enviar el formulario
  • Responsable del tratamiento: Softmachine S.L.
  • Finalidad: gestionar el envío de información y prospección comercial, relacionada con nuestros servicios y/o productos.
  • Legitimación: consentimiento del interesado.
  • Destinatarios: no se cederán datos a terceros, salvo obligación legal.
  • Derechos: podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal, así como a la retirada del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos.
  • Información adicional: puede consultar la información detallada sobre Protección de Datos en esta página web.
Call Now Button