Suport i HelpDesk

Sol·liciti Control Remot:

11 + 8 =

u

Ajuda

El nostre equip de helpdesk l’ajudarà a resoldre qualsevol incidència fruit de l’ús dels nostres productes tant programari com a maquinari de gestió horària. Es tracta d’un equip altament qualificat que li brindarà el millor i més resolutiu suport. El nostre compromís és tractar de donar resposta a la majoria de consultes en el dia..

Telèfon: 932.08.14.14

Sol·liciti Asistencia per telèfon

Correu: sat@softmachine.es

Sol·liciti Asistencia per correu electrònic

Control Remot

Amb l’objecte d’agilitar i facilitar l’assistència disposem de servei de control remot que permet al tècnic helpdesk abordar l’assistència d’una forma més clara i efectiva mitjançant una connexió ràpidacòmoda i segura 

 Utilitzi  el víncle que mostrem continuació quan els  nostres tècnics li sol·licitin i introdueixi   el codi de sessió que li subministraran. Si fruit de l’assistència, es fa necessària la transferència d’arxius de gran grandària, el nostre helpdesk   crearà un directori i un accés privat al nostre FTP  

Sol·liciti AQUÍ Control Remot

Sol·liciti ajuda al Departament Tècnic

6 + 3 =

Información que debes de leer antes de enviar el formulario
  • Responsable del tratamiento: Softmachine S.L.
  • Finalidad: gestionar el envío de información y prospección comercial, relacionada con nuestros servicios y/o productos.
  • Legitimación: consentimiento del interesado.
  • Destinatarios: no se cederán datos a terceros, salvo obligación legal.
  • Derechos: podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal, así como a la retirada del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos.
  • Información adicional: puede consultar la información detallada sobre Protección de Datos en esta página web.
Call Now Button