Tempo Mobile

Anywhere

Mobile, és una solució que ofereix als treballadors desplaçats fora de les instal·lacions de l’ Empresa la possibilitat de realitzar opcions horàries com: realitzar un marcatge geolocalitzat, peticions, notificacions o validacions d’ incidències.

Ùs

Admet dispositius mòbils basats en IOS, Android o Windows Phone.

Tota l’ informació de marcatges de control horari, podran ser gestionats mitjançant Advanced Tempo.NET, indicant al usuari de gestió l’ ubicació exacta des de on s’ ha realitzat el marcatge d’ entrada o sortida.

Integrat amb la Suite Tempo

Tempo Mobile és una aplicació de mobilitat per a gestió horària que s’integra a la suite d’aplicacions Tempo de Softmachine. A través de l’App podrà realitzar marcatges d’inici, pausa o fi de la jornada laboral des de qualsevol lloc, amb la possibilitat de sol·licitar justificacions i permisos d’hores, indicar la realització de tasques específiques o annexar comentaris i imatges al marcatge (des de la galeria de fotos o directament des de la càmera de el dispositiu).

Descobreixi la Nostra App

Android

Apple

Tempo Mobile es una aplicación de movilidad para gestión horaria que se integra en la suite de aplicaciones Tempo de SoftMachine.

 

N

Marcatges

Realitza marcatges d’ inici, pausa o fi de jornada laboral des de qualsevol lloc, amb possibilitat de sol·licitar justificacions i permisos d’ hores, indicar la realització de tasques especifiques o annexar comentari i imatges al marcatge.

Geolocalitzat

Mitjançant els sistemes de geolocalització GPS determina la posició de la persona i verifica si es troba a una zona geogràfica autoritzada.

 

Multi-usuari

Permetre el ús compartit entre varies persones o usuaris

j

Modificar

Modificar les dades d’ usuari: imatge de perfil, nom d’ usuari, correu electrònic,…etc.

Call Now Button