Tempo.NET

Tecnología aplicada a la gestió de temps de treball

Externs.NET

Shark.NET

Task.NET

Visites.NET

Tempo.NET

Advanced Tempo.NET és un producte que incorpora l’última tecnologia aplicada a la gestió de temps de treball. Softmachine porta treballant des de 1989 en la gestió de temps amb companyies de tot el mon. Al costat d’elles hem desenvolupat solucions que optimitzen la gestió del temps i permeten avaluar l’impacte de l’activitat laboral en la seva organització.

Integració, processament i anàlisi de dades

Modulable

&

Optimizació

}

Eficiència

Estalviï el 50% del temps que dedica a gestionar

Advanced Tempo .NET va dirigit a companyies que necessiten gestionar volums d’informació de forma ràpida i eficient. És una solució Web que gestiona i resol tota la problemàtica horària de l’empresa, calculant diferents tipus d’ hores, plusos, adaptant-se a convenis molt dispars i treballant de forma centralitzada però a alhora distribuint la informació.

Mòduls disponibles

Externos.NET

El Mòdul de Subcontractes permet el moviment lliure i segur del personal extern a les seves instal·lacions, també podem realitzar un control de accessos a zones concretes de la companyia i /o horaris de…..

Veure mès..

Visitas.NET

Una eina indispensable per a gestionar les visites de la seva empresa amb informes complerts de personal i visitants, així com Llistat de Emergència per evacuació del personal. El personal de Seguretat i/o de recepció gestiona el accés d’una forma ràpida i simple, complint amb la normativa…

Veure mès..

Task.NET

Task.NET es el mòdul de gestió de tasques que complementa la solució de gestió horària, i permet obtenir els diferents tipus i temps de treballs realitzats per el personal, de forma ràpida i totalment fiable. Els càlculs de temps de les ….

Veure mès..

Shark.NET

El sistema Shark de control de accessos es una aplicació totalment modular, el seu objectiu es restringir, denegar o permetre l’accés a àrees de l’empresa restringides. Pot implantar-se com una solució autònoma o com a part d’una solució corporativa.

Veure mès..

Share This